Spíkri konferencie / Panel 02
Simona Bubánová
Managing Partner, Creative Department
Absolvovala Vysokú školu výtvarných umení v Bratislave, rok strávila na akadémii krásnych umení v Paríži. Ako výtvarníčka vystavovala v Chicagu, Filadelfii, Paríži, Viedni, Amsterdame i Londýne. Simona Bubánová tiež riadila protokol bratislavskej Kancelárie prezidenta ČSFR Václava Havla. V roku 1992 odštartovala jej kariéra v oblasti reklamy a marketingu. Pracovala ako kreatívna riaditeľka v MARK/BBDO, v CD – Ogilvy & Mather pôsobila 8 rokov ako Managing Director, je zakladajúcou členkou Art Directors Clubu.
Jakub Ptačin
Studio Echt
Dizajnér a komunikačný fanatik so sklonmi k občianskej aktivite. Má doktorát z marketingu a časopis Forbes už niekoľko krát zaradil medzi 30 najtalentovanejších Slovákov pod 30 rokov. Vlastní Studio Echt a medzi jeho klientov patria napríklad spoločnosti Adobe, Telekom, Sygic, Denník N, Finstat, Pricewise, O2 a mnohé ďalšie. Je spoluzakladateľom jednej z najlepších konferencií o dizajne na svete By Design Conference. Startup Foretaster ho koncom roku 2012 doviedol až do Silicon Valley. V spolupráci so SME a O2 hľadal férových slovenských podnikateľov v dvoch sériách online seriálu. Občasne vystupuje aj ako stand-up komik. Je jedným z iniciátorov výzvy Slovensko.Digital a zakladateľ obchodu s dobrým pocitom Nosene.
Matej Martovič
Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave
Doktorand Fakulty masmediálnej komunikácie UCM v Trnave. Venuje sa marketingu verejných inštitúcií, vysokoškolskej politike a akademickej samospráve. Je členom Rady Fondu na podporu vzdelávania. V súčasnosti koordinuje projekt AZU v Trnave, ktorý prepája teóriu s praxou. Bol členom rôznych pracovných skupín pre mládež ako Národná pracovná skupina pre Štrukturovaný dialóg a Medzirezortná pracovaná skupina pre politiku v oblasti mládeže pri Ministerstve školstva, vedy, výskumu a športu. Presadzuje názor, že na Slovensku je kvalitné školstvo, len mu treba dať sebavedomie.
Generálny partner
TUKE
Partneri
MAGNA GETRAG IT VALLEY T-SYSTEMS SLOVAKIA KOSIT
Mediálni partneri
KOSICE DNES SKOLSKY SERVIS
Organizátori
PROGRESS PROMOTION KOŠICE APOLIS
ORGANIZÁTOR

Progress Promotion Košice, s r.o.
Vrátna 498/6, 040 01 Košice, Slovenská republika


ZAVOLAJTE NÁM

M: +421 (911) 700145
T: +421 (55) 6228282