Spíkri konferencie / Panel 03
Pavol Mirossay
Výkonný riaditeľ IT Valley Košice
Lokálpatriot a riaditeľ Košice IT Valley – združenia, ktoré spája vzdelávacie inštitúcie, firmy a regionálne organizácie s cieľom rozvíjať IT sektor na východnom Slovensku. Po absolovaní Hospodárskej informatiky na Technickej univerzite v Košiciach pôsobil ako programátor, projektový a líniový manažér v IT spoločnostiach. Klaster Košice IT Valley združuje v súčasnosti 44 členov z oblasti IT sektora v regióne. Ten momentálne v rámci východného Slovenska zamestnáva viac ako 10 000 ľudí.
Ľudmila Kolesárová
Marketingová manažérka / Dobrý anjel
Ľudmila Kolesárová je marketingovou manažérkou najväčšej nefiremnej charitatívnej organizácie - Dobrý anjel. Žila v Nemecku, odtiaľ sa vrátila do Košíc a potom sa presťahovala naspäť na Spiš, odkiaľ pochádza. Už ôsmy rok má na starosti všetky marketingové a PR aktivity tejto organizácie, ktorá pomáha každý mesiac trom tisícom rodín bojovať so zákernou chorobou. O svojej práci píše blogy, za ktoré jej bola udelená aj novinárska cena a získala aj prestížne ocenenie Slovenka roka.
Veronika Poklembová
Teach for Slovakia
Veronika je aktuálne účastníčkou programu Teach for Slovakia a pôsobí v Bardejove. Vyštudovala priestorové plánovanie na STU a SAV v Bratislave. Po doktorandskom štúdiu pôsobila ako dobrovoľníčka v sociálne zameraných projektoch vo Veľkej Británii a neskôr v projektovom tíme u hlavnej architektky Hlavného mesta Bratislavy. Počas leta stážovala v ETP Slovensko v Košiciach. V budúcnosti sa chce venovať projektom na podporu miestnych komunít na východnom Slovensku. Veronika je rodená východniarka z Prešova a je aj členkou Spoločenstva Ladislava Hanusa.
Michal Hudák
Východné pobrežie
Lokálpatriot a zakladateľ občianskeho združenia Východné pobrežie, ktoré sa snaží o zlepšovanie verejného priestoru v Košiciach vzdelávaním, vydavateľskou činnosťou a rôznymi aktivitami.

„Východné pobrežie je tu, aby zo sídla na pomedzí Európy a Ázie vytvorilo miesto, z ktorého ľudia nebudú musieť odchádzať, budú sa do neho chcieť vracať a pri voľbe, kde by mali stráviť najlepšie roky svojho života, si spomedzi adries Melbourne, Helsinki alebo New York zvolia kód KSC. Nie zajtra, nie o mesiac, nie o rok, jedného dňa.“.
Generálny partner
TUKE
Partneri
MAGNA GETRAG IT VALLEY T-SYSTEMS SLOVAKIA KOSIT
Mediálni partneri
KOSICE DNES SKOLSKY SERVIS
Organizátori
PROGRESS PROMOTION KOŠICE APOLIS
ORGANIZÁTOR

Progress Promotion Košice, s r.o.
Vrátna 498/6, 040 01 Košice, Slovenská republika


ZAVOLAJTE NÁM

M: +421 (911) 700145
T: +421 (55) 6228282